OM FÖRETAGET

ACEL är din nytänkande fullservicepartner inom Styr- och regler, elinstallation och kommunikation. Vi drivs av utveckling och ligger alltid steget före. På så sätt skapar vi kreativa och moderna lösningar som både är kostnadseffektiva och snälla mot miljön. Vår erfarenhet och inställning gör att vi snabbt kan hjälpa dig med en variation av projekt, stora som små. Vårt kunnande och helhetstänk gör att du kan lita på oss och känna dig trygg.

Nöjda kunder i alla led

Vi erbjuder ett brett spektrum av tjänster inom elinstallation, kommunikation,  
energieffektiviseringar, styr och övervakning, samt drift och underhåll.

Under våra  verksamma år har vi byggt upp långa kundrelationer och fina referenser. Vi gillar våra kunder och är stolta över vårt sätt att arbeta tillsammans med fastighetsägare och förvaltare, bostadsrättsföreningar, företag och privatpersoner i Göteborg.

Nytänkande fullservicepartner

Vi utvecklar vår verksamhet, våra anställda och tjänster för att kunna ligga i framkant inom elteknik och kommunikation. Vi tillför ny teknik och levererar smarta energieffektiva lösningar som håller över tid och gör vardagen bekvämare och bättre för dig.

Vi jobbar med stora som små installationsprojekt, serviceuppdrag och entreprenader. Och vi tar hand om hela eller delar av arbetet från idé och projektering till samordning, installation, drift och underhåll. Med oss får du en samarbetspartner som kan ta ett helhetsgrepp kring dina frågor och behov.

Snabbare inställelsetid

Vår inställning tillsammans med erfarenhet och resurser gör att vi snabbt kan hjälpa våra kunder. Vi ger direkt besked om kostnader och tid för utförande. Vi kommer igång snabbt och är i tid med projekteringar och installationer samt avslutar projekt och arbeten enligt utlovad tidsplan. 

Affärsidé

Genom den moderna tekniken hittar vi nya lösningar och arbetssätt. Målet är att hitta både bättre och kostnadseffektiva anläggningar till våra uppdragsgivare. 

Vision

Vårt långsiktiga mål är att jobba med våra kunders energieffektivisering, dvs att få ner den totala elförbrukningen för belysning, värme, ventilation och övervakning, för såväl vid nyproduktioner som vid ombyggnationer.

Värdegrund

Starkt kundfokus.
Ärlighet mot kunder och medarbetare.
Innovativt tänkande.

 

Kontaktuppgifter

Anders & Christian EL AB
Datavägen 21 B
436 32 Askim

0722-539560
info@acel.se